ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η συνεργασία όλων μας!

 

Με μέλη του «Χαμόγελου του Παιδιού»από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα συναντήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης,  ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, πλαισιωμένος από στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». Τα μέλη του συλλόγου  ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη  για το έργο και τη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού»  σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και για  τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Παράλληλα ο κ. Καλογιάννης ενημερώθηκε  και για τις  εθελοντικές δράσεις  του «Χαμόγελου» στην περιοχή της  Λάρισας με στόχο την απόκτηση σταθερής βάσης στην πόλη ώστε στο άμεσο μέλλον να λειτουργήσει και στην περιοχή μαςο σύλλογος προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης του παιδιού και της οικογένειας.

Ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων από τη μεριά του αναφέρθηκε στην επικρατούσα απογοητευτική κατάσταση στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στην πόλη της Λάρισας  ενώ δήλωσε πως ο τρόπος δράσης και λειτουργίας του «Χαμόγελου» του παιδιού, με τον εθελοντισμό και την ενεργοποίηση των πολιτών βρίσκεται πολύ κοντά στον τρόπο με τον οποίο η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» προσεγγίζει τον θέμα της στήριξης του πολίτη από το δήμο.

«Το είχαμε πει προεκλογικά, το καταγράψαμε στο πρόγραμμά μας, και το κάναμε πράξη με την ανοιχτή διαβούλευση με τους φορείς της πόλης, ότι για να λειτουργήσει σωστά η κοινωνική πολιτική στο δήμο της Λάρισας είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας και η συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου με όλους τους φορείς.

 Εμείς θέλουμε το δήμο αρωγό και συμπαραστάτη, σε ρόλο συντονιστή των δράσεων ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται, προς το μέγιστο όφελος όλων. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανακουφίσουμε και να προσφέρουμε, ολοκληρωμένα, στήριξη στους συμπολίτες μας και τις οικογένειες τους αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η κοινωνική συνοχή κατακερματίζεται.

Το έχουμε αποδείξει άλλωστε, και έτσι σκοπεύουμε να πορευτούμε και ως δημοτική αρχή, ότι μόνο με συνεργασία και διάλογο μπορούμε να προχωρήσουμε  και να βελτιώσουμε τις ζωές και μέλλον όλων μας» δήλωσε ο κ. Καλογιάννης.

Παρόντες στη συνάντηση από τη μεριά του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν το μέλος του Δ.Σ. κ. Γ. Λαμπρόπουλος, η συντονίστρια δράσεων Θεσσαλονίκης κ. Β. Πετρίδου, ο υπεύθυνος εθελοντών Θεσσαλονίκης κ. Χρ. Μουχτάρης κι ο εκπρόσωπος των εθελοντών  της Λάρισας κ. Φ. Βακιρτζηδέλης

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
loader

ΚΙΝΗΣΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν βρέθηκαν εκδηλώσεις

Τελευταία Νέα