Ο Δήμος πρωτεργάτης στην ομαλοποίηση του οικονομικού κλίματος

Τις δράσεις του Δήμου Λαρισαίων για την επόμενη περίοδο στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, συζήτησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με τους προέδρους του Επαγγελματικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ.κ. Σ. Γιαννακόπουλο και Χρόνη Ισαακίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Αχ. Νταβέλη στη διάρκεια των χθεσινών του επισκέψεων στους θεσμικούς οικονομικούς φορείς της πόλης.

Δήλωση Δημάρχου Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» Απ. Καλογιάννη για την απώλεια του Μάνθου Σαρρή

Ο θάνατος ενός φίλου είναι βαρύς. Η απώλεια ενός αδελφικού φίλου είναι οδυνηρή. Αποχαιρετώ με αίσθημα θλίψης τον Μάνθο Σαρρή έναν άνθρωπο, έναν αδελφικό φίλο με τον οποίο δώσαμε κοινούς αγώνες στο χώρο της αριστεράς και της αυτοδιοίκησης.

Στο Δικαστικό Μέγαρο και με την Ισραηλίτικη Κοινότητα ο Απόστολος Καλογιάννης

Στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας περιόδευσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, συνοδευόμενος από στελέχη της Συμπαράταξης Λαρισαίων, ενώ επίσης είχε συνάντηση και με το Δ.Σ. της Ισραηλίτικης Κοινότητας.

«Παίζω και γυμνάζομαι» για μικρούς και μεγάλους από το Δήμο Λαρισαίων

• Απ. Καλογιαννης: Περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ διατέθηκαν για τον αθλητισμό!

Περιοδεία Απόστολου Καλογιάννη σε ΙΚΑ και Εφορία

Περιοδεία σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς στη συνοικία της Νεάπολης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης» συνοδευόμενος από υποψηφίους. Ειδικότερα ο κ. Καλογιάννης και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» επισκέφθηκαν την Α’ ΔΟΥ Λάρισας καθώς και τα γραφεία του ΙΚΑ.

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» συνομίλησαν με πολίτες και υπαλλήλους και διένειμαν έντυπο υλικό.

Ανακοίνωση Συμπαράταξης Λαρισαίων

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Συμπαράταξης κ. Απόστολος Καλογιάννης κατέθεσε σήμερα μήνυση κατ’ αγνώστων σχετικά με την κακόβουλη ενέργεια εναντίον του εκλογικού κέντρου μας, για την οποία έχει επιληφθεί ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στη Γιάννουλη ο Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι της Συμπαράταξης!

Στη Γιάννουλη ο Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι της Συμπαράταξης!

Έκκληση Καλογιάννη για πολιτική αντιπαράθεση με αρχές και αξίες

Έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τους υποψηφίους η προεκλογική αντιπαράθεση να διεξαχθεί με όρους πολιτικού πολιτισμού, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Παραδόθηκε πίστα skate και το πρώτο πολυγήπεδο στο «Πάρκο Χρωμάτων»!

Παραδόθηκε πίστα skate και το πρώτο πολυγήπεδο στο «Πάρκο Χρωμάτων»!

«Συμπαράταξη» Λαρισαίων και Απ. Καλογιάννη στηρίζουν και οι «Οικολόγοι Πράσινοι»!

«Συμπαράταξη» Λαρισαίων και Απ. Καλογιάννη στηρίζουν και οι «Οικολόγοι Πράσινοι»

Επικοινωνία

Βενιζέλου 109 & Παπαναστασίου, Λάρισα

email: info@simparataksi.gr